top of page

“Lang nadat de prijs vergeten is, wordt kwaliteit nog herinnerd.” 
familie leus Gucci

 

 

01

Waarom heeft u een boekhouder nodig?

 

U bent als ondernemer verplicht een administratie bij te houden en te bewaren in een controleerbare boekhouding. Wilt u veel zelf doen en alleen de jaarrekening door Valkenbosch Maatwerk laten maken? Of laat u liever de complete administratie doen? Een tussenvorm hierin kan natuurlijk ook. Ga in overleg met Henk-Jan, die geeft u een helder beeld op welke manier u een boekhouder nodig heeft. 

02

Wat is het kwaliteitsniveau?

 

Valkenbosch Maatwerk staat al jaren onder leiding van Henk-Jan Valk. Hij is zeer deskundig en heeft de benodigde diploma's. Door de vele jaren ervaring werkt hij vakkundig en blijft hij continue op de hoogte van de nieuwste veranderingen binnen de branches. De meeste ondernemers kiezen een boekhouder op basis van 'horen zeggen'. De klanten van Valkenbosch Maatwerk zijn enthousiast over het geleverde werk en vertellen dat graag aan hun kennissenkring.

03

Schoenendoos of software?

 

Valkenbosch Maatwerk werkt met de software van AFAS. Deze professionele software is specifiek geschreven voor accountants. De keus voor een boekhoudkundig programma is erg groot. Het leren werken met een programma kost veel tijd en geld. Valkenbosch Maatwerk verplicht u als bedrijf niet tot de aanschaf van een softwarepakket, uw schoenendoos met bonnetjes is van harte welkom!

04

Betaalt u niet te veel?

 

Bij Valkenbosch Maatwerk kunt u ook vragen stellen zonder dat daar meteen een gepeperde rekening tegenover staat. De tarieven die Valkenbosch Maatwerk hanteert, staan vast in de vorm van een pakket en worden duidelijk en helder aan u gepresenteerd. Deze pakketten worden gebaseerd op het soort organisatie, het aantal werknemers, hoe lang de organisatie bestaat, etc.

05

Hoe zit het met de bereikbaarheid?

 

Valkenbosch Maatwerk heeft een hands-on mentaliteit en is voor haar klanten altijd bereikbaar. De werktijden van Valkenbosch Maatwerk zijn op papier van negen tot vijf, maar in de realiteit geldt een 24-uurs mentaliteit.

bottom of page