top of page

Henk-Jan Valk

 

info@valkenboschmaatwerk.nl

+31 6 48071140

"Ik heb echt plezier in mijn werk als boekhouder, zeker ook door het persoonlijk contact met de klant. Ik kom graag bij de mensen thuis of in het bedrijf om de administratie op te halen. Dit scheelt de klant tijd en tevens kan ik daardoor een duidelijk beeld vormen van wat er in de onderneming speelt".

 

Henk-Jan heeft door zijn opleiding en ervaring een gedegen boekhoudkundige achtergrond. Door constant accountantstrainingen te volgen, is zijn kennis over administratie daardoor altijd accuraat. Daarnaast is hij zeer ervaren in het leiden van ondernemingen, waardoor hij exact weet wat de juiste beslissingen zijn voor het reilen en zeilen van het bedrijf van de klant, ongeacht de branche.

 

Het is zeer interessant hoe Henk-Jan de link legt tussen topsport en het bedrijfsleven. Hijzelf is een fanatieke sporter en kan daarmee dus zijn visie op het gebied van administratie onderbouwen met praktijk voorbeelden uit de sport.

"Een bedrijf leiden is als het doen van topsport, er zal constant gekeken moeten worden hoe de prestatie verbeterd kan worden. Een topsporter zal zijn prestatie verbeteren door een juiste invulling van inspanning en rust, zorgvuldig te plannen in een jaarplan. Bij een bedrijf noem je dat de kosten en baten".

2010 - present

2010 - present

bottom of page